Oxford Fietsen

logo_oxford_bikes

Voor de aanschaf van een E-bike, stadsfiets, toffe retrofiets of sportieve citybike kan u terecht bij Monsieur Vélo. Oxford is een 100% Belgische firma gevestigd te Sint-Niklaas en is al vele jaren een grote speler op de fietsenmarkt.

Oxford heeft een zeer ruim gamma aan E-bikes (elektrische fietsen) en alle andere soorten stadsfietsen, dit voor ieders budget. Vanaf 2015 komen de elektrische fietsen ook uitgerust met een Bosch middenmotor & batterij. Naast de Bosch motoren gaan er verschillende fietsen uitgerust zijn met het Shimano STEPS systeem. Dit prachtig stukje techniek is het resultaat van de samenwerking tussen Shimano & Bosch.

steps

Het STEPS-systeem werkt met de Shimano Di2 technologie die ook terug te vinden is op fietsen van profwielrenners. Het schakelen gaat dus volledig elektronisch kunnen gebeuren. Een ander groot voordeel is het gewicht. Het totale gewicht van de middenmotor MAAR 3.1kg. De fiets is dus makkelijker te hanteren + dit gaat een kleine winst geven op de radius van je fiets.

m1 eswing trekking